Hoe we het doen


Cronis houdt vorm en inhoud gescheiden. Vele wegen leiden naar Rome en uiteindelijk is het toch het resultaat dat telt. Omdat iedere organisatie en ieder project anders is, biedt Cronis haar dienstverlening in de vorm van detachering, outsourcing en op projectbasis. Op deze wijze is er altijd een samenwerkingsvorm die bij u past. 

Projecten

Een projectvorm is voor de opdracht gevende organisatie een goede manier om resultaat te boeken en tegelijk het budget te beheersen. Cronis stelt een team samen en verzorgt de benodigde middelen. Uiteraard vraagt ieder project om een goede opdrachtformulering, betrokkenheid en evaluatie, maar een project geheel of grotendeels extern beleggen vergt vaak minder tijd, kennis en middelen dan bijvoorbeeld detachering. 

Detachering

Cronis biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid om kenniswerkers voor een omschreven doel en periode in huis te halen waarbij de werkgeversaansprakelijkheid bij Cronis blijft liggen. De mensen bij Cronis zijn ervaren en zullen daardoor snel renderen. Daarbij blijven zij regelmatig samenkomen met hun collega‚Äôs waardoor inzichten frequent worden uitgewisseld en ze elkaar snel weten te vinden bij vragen. Dit alles helpt hen zowel vaart als koers te houden. 

Outsourcing

Wanneer de (business)case helder is kan outsourcing een interessante optie zijn. Cronis kan de permanente zorg voor uw processen overnemen. Bijvoorbeeld wanneer er onvoldoende expertise in uw organisatie is om deze processen te beheren of wanneer het niet logisch is om deze zelf structureel te onderhouden. Outsourcing wordt meestal voorafgegaan door een implementatie- of transitieproject. 

Bel ons vrijblijvend op 085 - 200 40 40 of