Werkwijze

 

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. Op een duidelijke opdrachtformulering binnen de kaders van de dienstverleningsmogelijkheden van Cronis volgt een duidelijk voorstel. Indien de vraagstelling nog niet uitgekristalliseerd is zullen we meestal voorstellen om een z.g. quick-scan doen. Deze kan helpen de vraagstelling in termen van doelen en kaders helder te krijgen.

 

We hebben (eerlijk is eerlijk) een voorkeur voor Cloud-oplossingen en Microsoft technologie maar handelen naar de merites van iedere afzonderlijke case.
 

De doelstellingen van een business case rechtvaardigen de balans tussen effectiviteit, kosten, risico's, doorlooptijd en stuurinformatie. Al onze medewerkers zijn zich hier terdege van bewust. Daarom zullen zij zich in alle fases van de opdracht blijven vergewissen van overeenstemming met de opdrachtgever over de doelmatigheid van de inspanningen.

Na opdrachtaanvaarding zal te allen tijde een van de (niet inhoudelijk betrokken) directors het persoonlijk aanspreekpunt zijn voor het verdere verloop. Ongeacht de duur of omvang van de opdracht.
 

De cultuur bij Cronis is direct: what you see is what you get. Vriendelijk en beleefd, maar bovenal helder. 

Bel ons vrijblijvend op 085 - 200 40 40 of